Renault
Trucks Gamma D

Quan tries el Renault Trucks gamma D, estàs comprant molt més que un camió. Amb algunes opcions d'estructura de carrosseria excepcionals disponibles, podeu estar segurs de treballar amb un vehicle que s'adapta perfectament a les vostres necessitats. I amb un consum de combustible més controlat, pots confiar en la màxima rendibilitat. Renault Trucks s'esforça per oferir una productivitat encara més gran.

COMPLEIX LES TEVES PROMESES

UN CAMIÓ FIABLE
El xassís del Renault Trucks D Wide s'ha provat en condicions de càrrega extremes. Per garantir una fiabilitat màxima i augmentar-ne la vida útil, la cabina ha estat reforçada amb equips i materials de resistència contrastada.

MODELS ESPECÍFICS
per a les activitats d'emergències o lluita contra incendis o per a la construcció (4x4).

LLARGUERS DEL XASSÍS
perforats en funció de la configuració del vehicle per garantir un perforat mínim i augmentar la resistència de l'estructura.

RENTABILITAT
 
MENYS CONSUM, MÉS PRODUCTIVITAT

Renault Trucks ha creat nous motors a partir de tecnologies d'eficàcia provada, totalment adaptats als usos urbans i regionals. La cadena cinemàtica ofereix una àmplia gamma de tecnologies i potències, amb un consum i uns costos de manteniment molt reduïts.

MOTORS EURO 6 STEP D
amb un consum de combustible més eficient i més respectuosos amb el medi ambient.

CAIXES DE CANVIS AUTOMATITZADES DE SÈRIE
per estalviar combustible en comparació amb una caixa de canvis mecànica.