PINTURA


MOTORISA és, des de 1993, distribuïdor oficial a Mallorca i Menorca de la marca de Pintures R-M, un dels principals segments de la multinacional BASF.

La filosofia de R-M i MOTORISA es basa en una oferta global de productes a la recerca de la rendibilitat a llarg plaç dels tallers de pintura, mitjançant el desenvolupament de sistemes innovadors i senzills, que aporten la flexibilitat necessària per l’increment de la productivitat, reduïnt el consum de material i els temps de processos, respectant sempre el medi ambient.

Veure promocions

Actualment disposem de 4 sèries de pintura:

 Pintura Uno HD - RM Pintura para Carrocerias

Logo Pinturas R-M

ONYX HD

La línea base d'aigua de R-M

Com hem comentat, R-M y MOTORISA considera prioritari la protecció del medi ambient i la rendibilitat i al servei als clients. Es realitza un esforç constant per desenvolupar productes que siguin innovadors i fàcils d'usar, però que al mateix temps permetin aconseguir els millors resultat possibles en el mínim temps.

 


Pintura Uno HD - RM Pintura para Carrocerias

Pinturas R-M

UNO HD CP

El sistema de reparació de R-M per a colors sòlids

UNO HD és el clar reflexe de la filosofia de R-M: respecte genuí al medi ambient, facilitat d’ús, resultats perfectes, economia i productivitat.
UNO HD garanteix unes excel·lents propietats d’aplicació, elevada productivitat i absoluta cobriment, gràcies a la forta concentració de pigmentació.

 
Pintura Graphite HD - RM Pintura para Carrocerias

Pinturas R-M

GRAPHITE HD

La millor i més econòmica per a vehicles industrials

Aquesta línia augmenta de forma clara la productivitat i es beneficia d’una sèrie d’avantatges com són el temps d’aplicació, producte concentrat per aplicar només en una capa i mitja i reducció en el temps d’assecament. Ideal per a grans flotes i també per a vaixells.

 


Car Repair System

CAR REPAIR SYSTEM

L’aposta de MOTORISA pels productes auxiliars

Car Repair System és un grup multinacional que treballa amb MOTORISA, des de fa 10 anys, els últims dos, en exclusivitat. Els seus objectius són la satisfacció de les necessitat dels diferents mercats, prioritzant la investigació i el desenvolupament. A través seu, oferim una àmplia gamma de poliments, annexes i complements, materials de protecció, abrasius, maquinària, eines i equips de taller de Xapa i Pintura.

 
Attiva Marine. Motorisa.

Pintura Attiva Marine

PIRATE ATTIVA MARINE

Motorisa també en el sector nàutic.

Per finalitzar el cicle, des de fa 2 anys, en Motorisa som distribuïdors dels Antifouling autopolimentable PIRATE ATTIVA MARINE, altres prestacions per tot tipus d’embarcacions. Així com productes de conservació i manteniment de tots els elements de les embarcacions.


 

Pintura automotiva RODIM

RODIM

Qualitat en les teves mans. Una marca de BASF

RODIM ofereix una perfecta gamma de productes de protecció relacionats amb la pintura.
Tots aquests productes han passat un rigorós procediments de selecció per complir amb els més alts estàndards de la nostra demanda.
L’alta qualitat del producte i l’orientació a l’usuari de la nostra gamma de productes són dos condicions imprescindibles.
RODIM es beneficia de les sinèrgies d’una multinacional com BASF i de la seva experiència en el negoci de protecció, estan perfectament alineat per la nostra marca Premium, R-M.
Protecció
La seguretat té prioritat, però la protecció no ha d’estar renyida amb la comoditat. RODIM ofereix una opció entre accessoris estàndard i Premium, per la protecció personal per a que els professionals estiguin completament protegits!
Emmascarat
Meticulós emmascarament i recobriment són requisits indispensables per a uns bons resultats. Per facilitar totes les tasques, RODIM ofereix una àmplia gamma de films, papers i cintes d’emmascarar per a totes les parts dels vehicles.
Pulit
Els discs de poliment RODIM fan un pulit lúdicament fàcil. L’àmplia selecció de productes clàssics i Premium amb les mides de gra recomanades per assegurar que qualsevol substracte pugui ser polit correctament. Això fa que polir sigui divertit!
Pintura i barreja
Barrejar pintura és fàcil si tens el vas de barreja de la mida adequada a mà i pots emmagatzemar l’excès de quantitats per usar a posteriori, és a dir, estalviar temps i material. RODIM ofereix el producte correcte per a aquest propòsit. Pintures RODIM