MAQUINÀRIA DE CONSTRUCCIÓ


A Motorisa hem apostat per el servei als nostres clients, continuant amb la nostra premissa principal d’oferir el que es millor i mes adequat. 
Per aquest motiu, apostem per oferir maquinària industrial i per a obres, confiant en una de les millors marques, Kubota
Oferim maquinària nova i d’ocasió, sempre en perfectes condicions d’ús. 

Ubaristi, amb mes de 30 anys d’experiència, ha consolidat la seva xarxa, apostant per Motorisa per a la venda, distribució i reparació a Balears.  
La maquinària de construcció de Kubota ha guanyat una gran reputació a Europa, Amèrica del Nord, Japó i altres països asiàtics.
Les miniexcavadores Kubota són famoses per les seves característiques i comoditats avançades. També compleixen amb les normes de seguretat europees, les quals es consideren les més rigoroses.  

ALTA DURABILITAT


Amb 40 anys d’experiència en la fabricació de miniexcavadores, es dissenyen els productes prestant atenció a cada detall per evitar danys i destrucció. Per tant, Kubota va establir una reputació de alta durabilitat per part de clients de tot el món. 

RENDIMENT SUPERIOR


Les miniexcavadores de Kubota, tenen la potencia i la versatilitat per realitzar quasi qualsevol tipus de feina, inclús als entorns més difícils. Combinant una major potencia d’excavació i elevació amb una conducció suau, faran la feina de manera adequada.  
Maquinaria Construcció Kubota

FÀCIL MANTENIMENT


Kubota ha simplificat el manteniment de rutina. El motor i altres components principals es poden inspeccionar ràpida i fàcilment. 

Demana'ns més informació

 
  Joan Lliteres
Email: jlliteres@motorisa.es
Telèfon: 670 298 015