MOTORISA                                                                                                          Logo Renault Trucks


L’empresa Motorisa, S.A. va iniciar les seves activitats l’1 de maig de 1989. Des de llavors, s’ha convertit en un referent en el mercat de camions en les Illes Balears. A més a més, la gamma de vehicles Renault Trucks és molt àmplia i d’una gran acceptació en el mercat, en vehicles utilitaris també tenim un bon nivell de vendes, tant en Master, com en Maxity.

Ja tenim a la seva disposició els nous models de vehicles Euro 6, per a totes les gammes. Una altra important possibilitat de mercat que ofereix Motorisa, S.A. és el lloguer de vehicles a curt, mig i llarg plaç, essent un producte innovador y d’una important acceptació entre els nostres clients. També estem especialitzats en la venda de vehicles usats.

Per altra banda els serveis de taller, recanvis i pintura han aconseguit uns importants nivells com els seus objectius de qualitat i servei al client, obtenint uns elevats index de qualitat en les enquestes realitzades als nostres clients, a més de presentar una àmplia oferta de contractes de manteniment, extensions de garantia i “Fortfaits” (preus tancats), amb més de mil intervencions a diferents vehicles.

El nostre personal sempre està en constant formació per així poder-los oferir el millor servei i estar al dia.

Motorisa S.A. com a empresa de serveis, té un ampli horari d’atenció al client de 8 a 18h sense interrupcions de dilluns a divendres i de 8 a 13h, els dissabtes.