RECANVIS

 

Foto Garantia Recanvis Renault Trucks Motorisa

Si busca peces d’alta qualitat i duradores pel seu vehicle Renault Trucks, la seva millor opció es adquirir peces originals Renault Trucks.
Podrà trobar-les en MOTORISA.
Tots els nostres components es sotmeten a rigoroses proves, complint els criteris més exigents per assegurar unes prestacions òptimes i una integració perfecta en el seu vehicle.
Les peces originals Renault Trucks ddemostren el nostre compromís a llarg termini amb vostè i la seva activitat professional, garantint el màxim temps d’activitat, 12 mesos de garantia i una completa tranquil·litat.
Garantia de dos anys pera peces instal·lades.
Pot estar segur que només instal·lem peces originals Renault Trucks. Totes les operacions de manteniment són realitzades per tècnics qualificats i formats de manera permanent en els últims avenços tecnològics dels nostres productes.
Els nostres tallers estan equipats amb sistemes de diagnosi eficaços, eines especialitzades i la documentació tècnica més actualitzada.
Amb la garantia de dos anys en les peces de Renault Trucks, li oferim la seguretat de comptar amb la millor protecció pel seu vehicle, a més de la millor relació qualitat-preu.
Aquest és el nostre compromís diari amb vostè.
Allargui la vida del seu motor amb recanvis originals Renault Trucks
Condicioni el seu vehicle a les seves necessitats. Mantingui la imatge dels seu vehicle amb recanvis originals de Renault Trucks.
Kit d’embragament. Li donarà seguretat al seu vehicle.  

Veure promocions
 

Bernat Torres · Motorisa
Bernat Torres

Recanvista
btorres@motorisa.es
Rafael Fenoy · Motorisa
Rafael Fenoy

Responsable recanvis
rfenoy@motorisa.es

CENTRES DE RECANVIS

MOTORISA

16 de Juliol, 51
07009 Palma de Mallorca
Illes Balears

Tel. 971 902 903

 

J. MERCADAL

P.I. La Troxa
Av. Camp Verd, 11 Bajo-Puerta D
07730 Alaior
Menorca
Illes Balears
Tel. 971 371 322


 

IBIRAMA

Pol. Can Bufí, S/N,
Apdo. 203
07800 Eivissa
Illes Balears
Tel. 971 317 868