Renault
Master

LLEST PER TREBALLAR A TOTES LES ACTIVITATS

La nova Renault Trucks Master s'adapta a cada usuari, a cada necessitat, a cada feina. Disponible en versions furgó (amb cabina simple o doble), xassís (amb cabina simple o doble) i plataforma, no hi ha feina que se li resisteixi. La nova Renault Trucks Master compta a més amb una eficient gamma motoritzacions BiTurbo d'alt rendiment i eficiència que s'estén des dels 130 fins als 180cv, incloent-hi una variant 100% elèctrica a la seva variant ZE.

TAN TEVA, TAN LA NOSTRA: RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION

Descobriu la nova Master Red EDITION de Renault Trucks, exclusiva de Renault Trucks. Dissenyada per professionals i per a professionals, compta amb un equipament de primer nivell, que garanteix una experiència d'ús òptima per al treball més exigent. Elements com el control de velocitat, el carregador inductiu per al telèfon intel·ligent o la safata retràctil del seu quadre de comandament, són només algunes de les interessants i innovadores solucions de confort i seguretat que proposa la nova Master Red EDITION by Renault Trucks.

NOUS MOTORS EURO 6
Els nous i eficients motors dièsel de la nova Renault Trucks Master compleixen amb la normativa Euro 6 d-full i Euro VI E. Les seves potències que van des dels 130 fins als 180cv, i units a caixes de canvi manuals de 6 relacions o automàtiques robotitzades , garanteixen valors de parell motor de fins a 400Nm i consums de combustible continguts des de baix règim.

Tota la gamma de motors de la nova Renault Trucks Master es recull sota la certificació WLTP o NEDC en cada cas per complir les restriccions mediambientals imperants per així preservar i respectar el nostre entorn.

MOTORITZACIONS BiTurbo DISPONIBLES A TOTA LA GAMMA. FINS 180cv I 400Nm DE PARELL.