PRINCIPALS MESURES DAVANT EL COVID-19
 
Estimat client, 

Aquestes son les principals mesures preses per Renault Trucks España per asegurar la continuitat de la nostra activitat a la red comercial i de servei:
 
  • Els serveis comercials de la nostra red de distribució, poden, en funció de cada cas, estar oberts en condicions normals o amb una organització que garantitzi la presència mínima, i en qualsevol cas, disponibles per telèfon. 
  • El servei d'assistència 24/7 continua operatiu, inclús en aquelles regions en les que els distribuidors hagin tancat les seves instal·lacions. Et recordem que el telèfon es el 900 30 07 88.
  • Els tallers i el servei de venta de recanvis están oberts, aplicant estrictament les mesures de higiene que han estat recomenades per les autoritats, per així poder rebre clients de forma segura. 
  • Recomanem, en qualsevol cas, que si necesites rebre algún servei, contactis previament per telèfon amb el teu punt de servei, ja que la situació actual podria canviar. 
Lamentem les molèsties que aquestes mesures puguin ocasionar i esperem que aquesta situació excepcional remeti el mes aviat possible per tornar a la normalitat. 
 
Moltes gràcies per la teva comprensió.

MOTORISA, S.A. 

Localitza el teu punt de servei mes proper a:

www.renault-trucks.es
 
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració